Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilaus- ja toimitusehdot mittatilauksissa (huom: verkkokaupassa omat toimitusehdot!)

 

Yleistä:

 

T:mi Vijue myy mittatilaustyönä tehtyjä eläintarvikkeita, joita voi tilata sähköisesti. Vijuen mallistossa on lisäksi varastotuotteita, kuten osa hihnoista ja TOKO-ruutunauhat, joita on mahdollista ostaa myös Vijuen myyntipisteistä eri koiratapahtumista ja verkkokaupasta.

 

Tilauksen yhteydessä ilmoitettavaa sähköpostiosoitetta tarvitaan ainoastaan tilauksen käsittelemistä varten. Ilmoitettuja sähköpostiosoitteita/henkilöiden nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Toimituskulut lisätään tavaroiden hintaan. Mikäli tuotteen toimitustapana on nouto, nouto ProCanis-hallilta tai jostakin koiratapahtumasta, ei toimituskuluja veloiteta. 

Yli 75€ tilauksissa ei toimituskuluja veloiteta (ks. Maksaminen), pl. jälleenmyynti paketit

 

Tilaukset:

 

Tilaushetkellä Vijue ottaa tuotteen valmistukseen liittyvät mitat kirjallisesti vastaan. Vijue ei ole vastuussa asiakkaan suorittamasta mittausvirheestä. Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, tuote on tilauksen mukaisesti oikein tehty.


Alaikäiset voivat tehdä ainoastaan merkitykseltään vähäisiä ja tavanomaisia sopimuksia. Alaikäisen tulee huolehtia siitä, että hänen huoltajansa ovat antaneet tilaukseen suostumuksensa. Suositeltavaa on pyytää esimerkiksi vanhemmat tilaamaan tuotteet alaikäisen puolesta.

 

Toimitusaika:


Mittatilausten toimitusajat vaihtelevat päivästä kolmeen viikkoon. Arvio toimitusajasta annetaan tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. 

 

Maksaminen:

 

Tuotteen toimituksen yhteydessä lähetetään tilaajalle lasku. Laskussa on 14 päivän maksuaika. Muistutusmaksu lähetään, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli myöskään muistutuslaskua ei suoriteta, siirretään lasku perintään.


Yli 75 euron arvoisten tilauksien maksutapana on ennakkomaksu, näissä tilauksissa postimaksut 0 € (poikkeuksena jälleenmyynti paketit, joissa toimituskulut veloitetaan aina, ellei kyseessä ole nouto). Ennakkolasku toimitetaan asiakkaalle yhdessä tilauksen kuvien kanssa ja tilaus lähetetään heti, kun tilaus on maksettu ja summa on kirjautunut tilille. Laskussa on 14 päivän maksuaika. 

Mikäli yli 75 euron arvoisen tilauksen toimitustapa on nouto tällöin maksutapana on myös käteinen / pankkikorttimaksu noutohetkellä.  

Noudoissa maksutapana käy myös käteinen / pankkikorttimaksu.

 

Virhe tuotteessa:


Tuotteen saavuttua tulee tilaajan välittömästi tarkistaa, että kyseessä on tilausta vastaava tuote, ja että tuote on virheettömässä kunnossa. Mikäli tuotteessa on virhe, tulee välittömästi ottaa yhteyttä Vijueen joko sähköpostilla vijue@vijue.fi tai puhelimitse arkisin klo 17-20, puh: 050 593 7828. Tuote korvataan normaalin kuluttajansuojalain mukaisesti uudella tuotteella tai korjataan tilattu tuote oikeanlaiseksi. Kaupan purku on myös aina mahdollinen, mikäli tuote on virheellinen. Jokainen tapaus käsitellään erikseen.

 

Palautus:  

 

Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus ja palauttaa tuote/tuotteet ilmoittamalla siitä elinkeinoharjoittajalle. Peruutuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli tuote valmistetaan tai jota muunnellaan tilaajan toivomusten mukaisesti (mittatilaustuote). Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Vijue korvaa palautettavan tuotteen postikulut halvimman postitustavan mukaan.


Otathan aina ensin yhteyttä Vijueen vijue@vijue.fi kaikissa mahdollisissa palautus- ja vaihtoasioissa! Tuotteen yksityiskohdista riippuen myös mittatilaustyön palautus voi olla mahdollista.

 

Vastuu:

 

Kaikki Vijue-tuotteet ovat käsityötä, joten niiden kestävyys ei välttämättä vastaa teollisesti valmistettuja tuotteita. Vijue vastaa tuotteidensa kestävyydestä normaaliolosuhteissa. Muun muassa tuotteiden likaantuminen ja kuluminen käytössä luokitellaan normaaliksi kulumiseksi, joten ne eivät kuulu korvattavien asioiden piiriin. Mikäli Vijue-tuotteen saumat purkautuvat ”liian aikaisin”, otathan heti Vijueen yhteyttä, jotta vahinkoja ei pääsisi tapahtumaan. Kannattaa myös muistaa, että ahkerassa käytössä materiaalit kuluvat ja "väsyvät".


Tuotteet, kuten pannat ja hihnat on tarkoitettu normaaliin talutuskäyttöön lemmikeille. Asiakas vastaa itse tilaamansa tuotteen sopivuudesta. Asiakkaan on täten itse harkittava ja tilattava riittävän kokoinen ja riittävästi vahvistettu tuote kullekin lemmikille. Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen alimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Vijuen valmistamia pantoja tai valjaita ei ole tarkoitettu vetokäyttöön.

------------

Vijue verkkokaupan toimitusehdot löydät: https://kauppa.vijue.fi/toimitusehdot