Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ProCanis-hallin varauskalenteri

ProCanis halli (Liperintie 12, Mouhijärvi)

Lämmin harjoitteluhalli Mouhijärvellä (Liperintie 12), jossa on pohjana kumirouhetäytteinen tekonurmi. Hallille ajaa esimerkiksi Nokian keskustasta 15 minuuttia.

HUOM! Navigaattoria käytettäessä osoitteeksi kannattaa laittaa ”Pynnärintie, Sastamala”.

Halli on kooltaan 400 m². Agilityhallissamme on käytössä agilityestesarja, toko- sekä PK-hyppy sekä Rally-Toko kyltit ja telineet, lisäksi hallista löytyy keittiö, WC, suihku ja toimistohuone.

 

Kaikki yhteydenotot ensisijaisesti: vijue@vijue.fi 

 tai puhelimitse 0400 961 646 / Kati (huom: olen varattuna ma 16.30-21.30, ke 16.30-21 ja to 16.30-21.30)

 

>> LUETHAN VARAUSEHDOT HUOLELLISESTI

 

 

TUNTIVARAUS:

Tuntien varaus / tiedustelut ensin sähköpostilla: vijue@vijue.fi

Kaikki tunnit on varattava viimeistään 48h ennen aiottua ajankohtaa. Alla olevasta kalenterista näet ProCanis-koirahallin varaustilanteen. 

 

Vuokrauksen hinnat ovat:

Irtovuoro 37,00€/h

Vakiovuoro*) 32,50€/h

Sarjakortti 10h **): 350€/h 

(hinnat sisältävät alv 24%)

Hintaan sisältyy hallissa olevien agilityesteiden, toko, rally-toko kylttien sekä PK-hyppyjen käytön.

Hallista löytyy myös WC, keittiö (kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkappi/pakastin) sekä erillinen odotushuone.

 

*) Vakiovuoro tarkoittaa vähintään 3kk yhtäjaksoista varausta, vuoro jokaisella viikolla.

**) Sarjakortilla ostetaan 10 hallituntia ennakkoon, ajat tulee käyttää 30.6.2020 mennessä. Sarjakorttien tuntiajat tulee varata osoitteesta: vijue@vijue.fi, voit varata useamman ajan kerralla. Sarjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, mikäli sarjakortilla on 30.6.2020 käyttämättömiä tunteja, näitä ei hyvitetä.   

 

ProCanis-koirahallia ei vuokrata koiranäyttelyiden tai match show’n pitoa varten. 


KUUKAUSIAVAIN:

Halliin on mahdollista ostaa kuukausiavain, joka oikeuttaa kuukausiavaimen haltijan harjoittelemaan rajattomasti hallissa. Kuukausiavain on aina henkilökohtainen, eikä oikeuta muita esim. perheenjäseniä käyttämään hallia.

Kuukausiavaimella voi harjoitella hallissa aina, kun halli ei ole varattu. Kuukausiavaimella ei voi hallia varata. Mikäli useampi kuukausiavaimen haltija on yhtä aikaa hallilla, ensimmäisenä tulleella on oikeus harjoitella ensiksi, kuitenkin niin, että jokainen saa pitää hallia 15 minuuttia kerrallaan varattuna.

Kuukausiavaimen vaihtoehdot ja hinnat:

1kk: 60€

2kk: 100€

4kk: 170€

30.6.2020 asti: 200€ 

(Hinnat sisältävät alv 24%) 

 

Kuukausiavaimien ostot: https://kauppa.vijue.fi/tuoteryhma/procanis-halli

 

KALENTERI: 

 

KUVIA HALLISTA:


 

VUOKRAUKSIEN / KUUKAUSIAVAIMEN EHDOT:

* Jokainen on vastuussa omista harjoituksistaan hallilla. Vuokraaja vastaa itse omasta koirastaan sekä itsestään, lisäksi sitoutuu korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot.  Vuokraaja sitoutuu vastaamaan, että tilat luovutettaan samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu. Mikäli käytät esteitä siirräthän ne treenisi jälkeen takaisin seinän vierustalle.

 

* Ulkoilutathan koirasi ennen halliin sisälle menoa. Jätökset on kerättävä hallin piha-alueelta ja teiden varsilta. Muiden teollisuushallien pihojen poikki oikaisu ei ole suotavaa. Ethän anna myöskään koirasi merkkailla hallin seiniin taikka pihalla olevaan irtaimistoon.

 

* Mikäli koirallesi pääsee vahinko käymään, siivoa jätökset niin hyvin kuin mahdollista ja suihkuta päälle hajun neutralisoiva aine! Siivous ohjeena, älä hankaa mattoa paperilla, paperi silpoontuu nurmesta. Isommat jätökset nosta mahdollisimman huolellisesti pussiin, kun isoimmat jätökset poistettu, lisää hajun neutralisoiva aine ja nostele nurmesta paperilla mahdolliset jäännökset ja kun nurmi on puhdas lisää vielä hajun neutralisoivaa ainetta ja kuivaa alue painelemalla paperia kohtaa. Pissan siivous, paperilla painele kohtaa ja lisää hajua neutralisoivaa ainetta, kuivaa painelemalla paperilla kohtaa ja toista 2-3krt. Siivous ämpäri on hallin seinän vierustalla. Pissa/kakkasakko 20€. Löydät maksulomakkeen ilmoitustaululta.

 

* Juoksuinen koira voi treenata hallilla juoksuhousut jalassa. Vaihdathan housut hallin ulkopuolella.

 

* Hallille ei saa tuoda sairaita koiria. Huomioithan sairauksien kantoajat sekä saman talouden muut koirat.

 

* Agility puomia EI SAA siirtää kokonaisena. Mikäli madallat A-estettä, palauta se treeninpäätteeksi kisakorkeuteen.

 

* Hallin koiranharrastusesteillä leikkiminen on ehdottomasti kielletty (putken päällä istuminen / seisominen, A:n / puomin päälle kiipeäminen jne.)

 

* Käytäthän hallin puolella erillisiä sisäkenkiä, kurakeleillä pyyhi koirasi tassut ja mahanalus enimmästä kurasta ennen hallin puolelle menoa.

 

* Pidäthän huolen ettei palkkausnamejasi jää nurmelle. 

  

Hallin vuokrauksella / kuukausiavaimella / sarjakortilla on 14pv peruutusoikeus ostohetkestä alkaen. Mikäli asiakas aloittaa hallin käyttämisen peruutusajan sisällä ja vuokraus peruutetaan asiakkaan toimesta, asiakkaan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. 14pv peruustusajan jälkeen peruutus on mahdollinen vain painavista syistä (esim. lääkärintodistus liikuntakyvyttömyydestä), kesken kauden olevasta peruutuksesta peritään kohtuullinen korvaus asiakkaalta, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen kokonaishinnasta. 

Sarjakortilla ostetaan 10 hallituntia ennakkoon, ajat tulee käyttää 30.6.2020 mennessä. Sarjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, mikäli sarjakortilla on 30.6.2020 käyttämättömiä tunteja, näitä ei hyvitetä.      

 

* Hallissa on kameravalvonta, ilkivallan / sääntörikkomusten varalta. 

 

   

 

HALLIN SIJAINTI: